dilluns, de novembre 02, 2015

Pep Gómez: Ars Longa Vita Brevis



Pep Gómez un titellaire històric (misteriosament, injustament, ignorat en el gran muntatge titellófil del Santa Mònica)  narrador d’històries d’humor delirant, pioner de la papiroflèxia  escènica, cocotòleg de referència i creador que es manifesta tant en els seus espectacles com en recitals poètics o la creació d'objectes.
Segur que en els seus espectacles   heu apreciat la qualitat plàstica  dels seus artefactes escènics, impregnats de poesia. Ara, ens els  presenta en una sèrie de ninots  i collages en la seva línia: hi ha ofici i manetes i hi ha  poesia i humor.
Ho fa en un espai tan poc convencional com el Centre de Creació i Difusió d’Arts La Contra al capdamunt del Poble Sec: Carrer de la Puríssima Concepció  nº 9, fins el 5 de desembre.
Lluny de les galeries super-fashion i dels circuits creuerístics, la visita s’ho val. Feu un passeig pel Poble Sec i aneu-hi. Passeu una estona entre les meravelles d’en Pep i de passada coneixeu un interessant espai canalitzador d’iniciatives artístiques i una programació carregada de sorpreses.  

Nota 1: és a prop del Mercat de les Flors 
Nota 2: preus molt raonables